marți, 18 aprilie 2017

Nisipurile de Aur, mai mult decât "la mare, la bulgari"

În ultimii ani, odată cu investiţiile masive de pe litoralul bulgăresc, tot mai mulţi amatori ai vacanţelor la malul mării s-au orientat spre Bulgaria. Servicii de mai bune calitate, condiţii de cazare mai bune, inclusiv celebrul all-inclusive, acestea au fost câteva dintre avantajele bulgarilor faţă de litoralul românesc. Ei bine, pentru pasionaţii unui sejur la Malul Mării Negre "la bulgari", am ales să prezint în aceste rânduri una dintre cele mai importante staţiuni - Nisipurile de Aur, destinaţie pe care am inclus-o pe lista cu idei de vacanţă pentru luna aprilie.
Dincolo de climatul favorabil, de preţurile rezonabile, staţiunea isipurile de Aur şi împrejurimile sale au peisaje de un pitorsc aparte, precum şi o serie de obiective turistice: Mănăstirea Aladja, Rezervaţia Naturală (cu splendide păduri de stejar), acvaparcul Aquapolis,
parcul de aventuri Maimunarnika, turnul cu ceas sau muzeele de istorie şi de etnografie. De asemenea, roata din centrul staţiunii este foarte apreciată de turişti.
Plaja din această staţiune este considerată cea mai bună din Bulgaria, fiind - până la urmă - principalul motiv pentru care un turist vine pe malul bulgăresc al Mării Negre.
Cum se ajunge la Nisipurile de Aur?
Staţiunea se află la 17 km de Varna şi la 334 km de Bucureşti, astfel încât cea mai bună modalitate este maşina. De asemenea, numeroase agenţii de turism din România oferă transport cu autocarul pe litoralul bulgăresc.
Variante de cazare
Hotel Forum, 4 stele, preţ 94 euro/camera dublă/3 nopţi (27-30 aprilie)
Platinum Hotel & Casino, 4 stele, preţ 167 euro, cu demipensiune
Family Hotel Romantik, 3 stele, preţ 75 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu