marți, 2 mai 2017

Vacanţă în capitala Bavariei

Munchen, capitala Bavariei, este un oraş care are foarte multe de oferit din punct de vedere turistic, motiv suficient pentru a înscrie această destinaţie pe lista cu idei de vacanţă pentru luna mai.
Munchen este un oraş care merită văzut. Piaţa sa centrală, Marienplatz, cu sediul Primăriei, care aminteşte de clădirea foarte asemănătoare din Bruxelles, dar şi cu o frumoasă catedrală, precum şi multe alte obiective aşteaptă să fie descoperite. Iubitorii automobilelor pot vedea Muzeul BMW, cei ai fotbalului Allianz Arena. Există şi un turn de televiziune, cu imagini panoramice superbe, înconjurat de un parc, unde se află şi stadionul Olimpic. În Munchen sunt numeroase alte muzee, parcuri, palate, castele, un Arc de Triumf, iar o plimbare prin centrul vechi se poate transforma în ceea ce mulţi socotesc ca fiind cea mai apreciată atracţie turistică a oraşului, mai ales dacă vremea este bună, cerul senin şi - din loc în loc, printre clădiri - poţi vedea Alpii.
Cum se ajunge la Munchen?
25 mai: Bucureşti 19.15 - 20.15 Munchen
30 mai: Munchen 22.05 - 1.00 Bucureşti
Companie: Lufthansa. Preţ: 120 euro/persoană.
De la aeroportul din Munchen pentru a ajunge în oraş, cea mai bună variantă este cu trenul S-Bahn, liniile S1 sau S8. O călătorie durează 40 minute şi costă 9,20 euro.

Variante de cazare
Hotel Der Tannenbaum, 3 stele, preţ 495 euro/camera dublă/5 nopţi
Hotel Munich City, 4 stele, preţ 627 euro
Hotel Torbrau, 4 stele, preţ 1.435 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu