duminică, 18 iunie 2017

Londra, o destinaţie mereu încântătoare

În ciuda riscurilor tot mai mari din punct de vedere al securităţii, Londra continuă să rămână o destinaţie turistică de top pentru că are foarte multe lucruri de oferit, este mereu încântătoare şi ori de câte ori ai mai fi fost, îşi oferă bucuria de a descoperi de fiecare dată ceva nou. Aşa că am inclus Londra pe lista cu idei de vacanţă pentru luna iunie.
Sunt foarte multe oportunităţi de petrecere a unei vacanţe la Londra. Sigur, sunt câteva repere care nu ar trebui să lipsească - malurile Tamisei, cu podurile sale, o croazieră pe Tamisa, Big Ben, Catedrala şi Palatul Westminster, Catedrala St. Paul, London Eye, Palatul Buckingham (unde nu ar trebui să ratezi momentul schimbării Gărzii), Piaţa Trafalgar şi numeroasele muzee din zonă. De asemenea, poţi alege fie cu o anumită tematică, fie câte unul dintre exemplele de mai jos, fie dintre parcurile celebre ale Londrei - Hyde Park, St. James Park; dintre teatrele capitalei britanice, unde să vezi şi un musical; dintre stadioanele Londrei, sau poţi face o plimbare la Greenwich, locul meridianului zero. Ar fi o utopie (şi o prostie!) să-şi propui să vezi întreaga capitală britanică într-o singură vacanţă, astfel că ori de câte ori vei veni aici vei descoperi ceva nou, ceva încântător.
Cum se ajunge la Londra?
23 iunie: Bucureşti 7.20 - 8.50 Londra Luton (Wizz Air)
30 iunie: Londra Luton 18.10 - 23.20 Bucureşti (Blue Air)
Preţ: 173 euro/persoană, fără bagaj de cală.
De la aeroportul Luton se poate ajunge în Londra cu trenul sau autobuzul, ideal fiind să achiziţionezi  biletele on-line, cât mai devreme posibil.
Variante de cazare
Prince William Hotel, 3 stele, preţ 991 euro/camera dublă/7 nopţi
Corus Hotel Hyde Park, 4 stele, preţ 1.649 euro
Park Plaza Westminster Bridge, 4 stele, preţ 2.404 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu