duminică, 13 august 2017

Weindorf Festival, adică o vacanţă gustoasă la Stuttgart

În perioada 30 august - 15 septembrie, la Stuttgart are loc Weindorf Festival, pe care l-am mai prezentat aici, dar care reprezintă prilejul ideal pentru o vacanţă gustoasă la Stuttgart, aşa că am inclus acest eveniment pe lista cu idei de vacanţă pentru luna august.
Stuttgart este recunosc ca o adevărată capitală a industriei automobilistice, dar se remarcă şi prin multe lucruri. Castelul Vechi, Schlossplatz, Konigstrasse, Schillerplatz, Gara Centrală, Turnul de televiziune, muzeele Mercedes şi Porsche, Grădina Botanică şi Grădina Zoologică sau lacul Max Eyth - sunt numai câteva dintre locurile care merită văzute în Stuttgart, despre fiecare dintre acestea putându-se realiza câte o prezentare separată.
La festival
Festivalul Weindorf datează din anul 1976 şi reuneşte producători locali de vinuri, dar şi de produse alimentare şi chiar dulciuri. Sunt peste 30 restaurante cu produse din regiune şi numeroase alte standuri, iar seara este un adevărat furnicar. Zona în care are loc acest festival include pieţele Markplatz, Schillerplatz şi Kirchstrasse. Produse de calitate superioară şi o atmosferă fascinantă sunt principalele ingrediente care reunesc la acest festival turişti din ce în ce mai mulţi, din locuri din ce în ce mai îndepărtate, fiind un excelent prilej de a vizita oraşul Stuttgart. Un adevărat deliciu culinar şi, cu siguranţă, o vacanţă foarte gustoasă.
Cum se ajunge la Stuttgart?
28 august: Bucureşti 7.05 - 8.30 Stuttgart
4 septembrie: Stuttgart 14.10 - 17.25 Bucureşti
Companie: Blue Air. Preţ: 216 euro/persoană, fără bagaj de cală.
De la aeroport până în centru se poate ajunge cu trenurile S-Bahn, pe liniile S2 sau S3, o călătorie având durata de 27 minute.
Variante de cazare 
Novum Hotel Boulevard Stuttgart City, 3 stele, preţ 578 euro/camera dublă/7 nopţi
Hotel Find, 3 stele, preţ 535 euro
Hotel Unger, 4 stele, preţ 1.267 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu